Blitz Profil

Blitz Profil SRL este o societate comerciala cu capital 100% romanesc, fondata in 2009, initial obiectul de activitate fiind productia tiglei metalice, respectiv a solutiilor de invelitori accesorizate. Echipa si paletarul de produse s-au dezvoltat continuu, astfel incat la acest moment putem oferi direct de la noi din fabrica noul produs – sipca metalica si jaluzele pentru imprejmuiri si garduri. Va oferim modelele si culorile din paletar dorite, la orice lungime si in orice cantitate, fara obligatia comenzii unui numar minim de bucati, la pret de producator si cu livrare rapida oriunde in Romania. Tehnologia utilizata in procesul productiei este de ultima generatie, aceasta conferind sipcii toate calitatile indispensabile unui produs de inalta calitate si rezistent in timp.

    „în insolvența, in insolvency, en procédure collective”

  • Pret avantajos de producator,
  • Termen de livrare rapid,
  • Calitate garantata a produsului.
CONTACTEAZA-NE! VEZI PRODUSE

TESTIMONIALE

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

2789

PROIECTE REALIZATE

22

ANGAJATI

10000

CLIENTI MULTUMITI

12

Ani de activitate

COMANDA & LIVRARE

Fabrica Blitz Profil proceseaza comanda Dvs in cel mai scurt timp posibil din momentul plasarii comenzii Dvs online sau prin telefon. Un agent de vanzari va va confirma primirea comenzii si va va oferi informatii despre livrarea acesteia.

Blitz Profil colaboreaza strans cu firmele de curierat, astfel incat comanda plasata de Dvs sa poata fi livrata in cel mai scurt timp posibil oriunde in Romania.

Va oferim posibilitatea platii online, pentru tranzactii sigure si livrari prompte.

Va oferim posibilitatea platii in numerar la receptia comenzii Dvs la sosirea serviciului de curierat.